Mustache Lovers
Aku Tulis xguna Idea kau
Saturday, 10 March 2012 • 23:28 • 0000 Mustache Lovers

Hi Assalamualaikum :)
 dah lame tak update blog..bkn ape,,internet ade maksala sejak hujan tempoh hari yg adeee petir tuhh,,haaa boommmm!!!!!! bommm!! sejak dari tuhh xguna lappy nihh...online pon kat tempat kerja,,curi tulang kejap :) xpee kann..hari nih kje sekerat hari saje..okee,,nak cter pasal A..hari tuh aku gn mber aku klua makan kt kedai depan taman..nme taman tuhh "TAMAN DAMAI"..mber aku npk A kt kedai pisang goreng..ok lahh,,balik dari makan tuhh ak teros text A,,A mrh-2 die ckp knp putuskann hubungan nihh,,aku ckp lahh,, "dahh kdt kaw xder dekat 3 4 hari,nak suo aku jadi ape?" dahh abes pot pet pot pet gn A..die tros xreply...okee lantakk lahhh,,lg pon time tuhh aku ngah keja kot..lepas dari hari tuhh,ak lgsg takk text die dahh..~
Hari tuh aku ternpk mbe aku..kire kteorng pnh text lahh tp xpnh jpe,,and die pon mse knl ak,dy ade simpan hasrat nak couple gn aku,,tp skg die dh couple gn orng lain..ADE AKU KESAH?..masa tuh konpom-2 xprasan yg die pon npk aku jgk..yelaaa aku nih bkn pndai sgt,,mata pon rabun even malas nak kai spec 24jam,,sbb rimassss sgt!!!..seriously muka dy comel cgt,,aku xsuke nk ckp lelaki handsome tp aku cume ckp die comel..padan gn suara die..alahai like kanak-2...~
Dahh lahh..malas tulis entry byk-2.. k assalamualaikum..

Owner!


Hye! I'm Zura.. 18 Years Old.. I'm Johorian.. I'm taken by Mohd Asyraf on 27/05/2012 at 3.00pm


Navigation

ShOw Off



the one i love is my Family


Time Machine



Credits Section



Skins By: NukeOktaviarini

Edited By: cik zura

Base Code: Aulia

Helped: other: