Mustache Lovers
Balik Cuti 5 Hari
Wednesday, 30 May 2012 • 22:22 • 0000 Mustache Lovers

hye salam semua . semalam zura dpt cuti 5 hari..so dpt lahh relax-2 kt rumah kannn . nasib baik pihak kem bg cuti lama sikit..huh!!!terbalas hutng-2 tidur selama nihhh :) nih nak cter pasal dkt kem . dahh 27 hari aku dkt kem tuhhh . seriously best giler ^^ . pg-2 mcm byse lahh 4.30 pg dh bgon kne mandi , solat , xlupeee PT pg :( .  huarghhh part pling aku xske . PT PAGI . egtkn gy kem nak cari kwn-2 baru . rupenyee dpt ***** baru skli :) declare 27/5 tuhhh . die dari kompeni bravo . bdk-2 pgl die acap . aku dri kompeni delta . jauhhh kannn jarak :( . xpeee saboo jerhhhh ^^ tp aku mmg ske bdk-2 kem nasuha . sporting abes ! lg-2 kelas character building . CB LIMA!!!!!!!! YES YES YES CEMERLANG !!!! . bygkn lahhh kt kelas tuhhh 7 orng yg ade balakk . dari 4 balak ker 1 balak . gile hebat . termasuklahh aku i/c skuad wirawati delta . pemegang dua balak . berat seyhhh tanggungjawab akuuuu :( xsukeee . pasal makan ? hahaaaa . part nihh ak benci , suke . kdg sedap kdg takkk . untk entry nih aku tk brapa byk sgt story , tnggu aku dh abes plkn bru overall aku cter . k salammm

3 Bulan sahaja
Monday, 30 April 2012 • 23:53 • 0000 Mustache Lovers

Hye Assalamualaikum..mulai 3/5 nih zura dahh gerak gy PLKN . mula-2 dulu dpt dekat Pahang tp tak tawu knp kerajaan tukar..dapat dekat pagoh jerhhh..mentang-II kem tu zura pnh npk..tp syukur lahh dpt dekat..parents zura boleh dtg tgok ^^..hah lg satu sedihnyee nax tinggalkan bf zura..waaaa >.<..tp xpelahhh tiga bulan jerhh kannn..
Malam tadi zura dah prepare nak bawak barang apa tp rasa mcm tk cukup..gerammm!!!nax beli brng lg takot nak mintak duet mak abah..hermmm diam jelahhh..bwk apa yg ada..lepas nihh terpksa lahh tinggalkan fb nihhh selama tiga bulan..rinduuu member semua..

28/4/2012
Sunday, 29 April 2012 • 01:10 • 0000 Mustache Lovers

Hyee assalamualaikum..semalam zura gn mber zura turun bandar jumpe my hubby ^^..sumpah rindu gn dea..kteorng jumpa kt BPM jer..jalan-II makan-II..sampi hubby zura penat tertido-II dea.. alaaa siannn..maklum lahh xdapat merokok dlm kwsn mall..padan mke awakk..zura gn dea gy k box..sumpah sedap sgt dea nynyi..6 lagu dea nyalak sorang ^^..lepas uhhh gy kedai jam sbb mber zura kt sanerw gn pkwe dea..tahhh dok belek-2 jam nax belikan tok pkwe dea...amekk kaw jam harga 200 dea bg kt pkwe dea..haha..giler arn mber zura uhhh..btw zura lom masanya nak bg ppe dkt dea lg..sbb tuhh smlm zura jln-II gn dea jerhhh..btw sy tawu awakk sgt PENAD kannn smlm..dari labis turun ke bt.pahat..alahai..tp tak tawu knp time balik awakkk punye mulot xlehh brhnti cakap..kat mall awak bolehhh ngurat gn awek lain aehh,,depan sy..geramm sgt aww..dahh kena cubit pon buad lg -.-'' btw sy SAYANG awak MOHD HAZWAN..

Bodoh bodoh bodoh
Wednesday, 18 April 2012 • 21:43 • 0000 Mustache Lovers

sakit hati kan?????? mcm tuhh lahh zura rse taw mlm td.. agak kimak jgk la patient tuhhh..cternye mcm nih..dia *china dtg klinik nax jumpe doktor..ok as usual zura daftar mcm byse..bfo tuhh dea tnye,,lg brape patient?zura cakap''lg 4 aunt''..dea tros dduk..adat lah jumpa doktor lme kannn..dea takk sabo ,dea tros ckp''td awk ckp lg 4 orng''..zura ckp''kjp lg aehh aunt''..dea buad muka taik pastuhh tros bla dari klinik..-.-'' mcm BABI punye perangai..dulu kau dtg sini kau mintak MC sebulan bos aku bg jerhh..sbb kteorng taw kau tipu kami...tapi mlm td kau buad mke taik gn aq! saba zura saba saba.. mse mula-II lg ka4 dtg mintak claim insurans.. mati bwk duet aehhh aunt????bodohhh..penat-II zura daftar..dea bla jerhh..kwan zura ckp dea gy meja depan cuma nax tnye..ubat nihh bole makan saing takkk????aperw ker bodohhhh =.='' haishhhh...krenahh krenahhh..k bye assalamualaikum

Jangan Cakap Aku Jatuh Cinta Lagi
Monday, 16 April 2012 • 03:52 • 0000 Mustache Lovers

Hye Assalamualaikum ^^ dari semalam lg hati aku berdebar bile text dea ,takk tawu knp..adakah aku suka dia??mengarut lah!! dea TAK layak buad aku -.-'' mohon jgn jatuh cinta lagi please..serikk akuu dohh asyik kne game..tadi dea anto IM,dea ckp dea minx maap psl mlm td..aku rasa WHY dea nk xplain cmpy mcm uh skali???kite baru kenal kot awakk.. no one know my feeling toward him right now except ALLAH

Aku Mengalah
Sunday, 15 April 2012 • 22:59 • 0000 Mustache Lovers

Hye Assalamualaikum ^^ . blog berwajah baru..ok akuu puas hati gn ubah suai yang aku buad..
mula bicara: korunk pnh dgr kn cerita pakwe n makwe berjauhan??ok itu situasi aku..dah dua minggu aku couple gn amirul..tapi aku mmg tak bahagia couple gn dia..bukan aperw..kteorng jrng mesej/call apelagi jumpe..aku ngaku dea tuh ex aku..taon lepas kami kapel tak lama..mulai hari nih aku gn dea dah xde pape sbb aku taw dea tak sayang aku mcm aku sayang dea and tunggu dea mesej aku hari-II..penat doe aku hari-II  tnggu mesej dari dea..haramm xde..mungkin aku rasa dea dh lupekan aku..bile aku tnye knp tak mesej,dea mara-II aku..aku taw sebab ape dea xtext aku..tp aku tetap tnye WHY??
Now aku rasa no one tawu pasal hati aku..

Saturday, 7 April 2012 • 05:12 • 0000 Mustache Lovers

Hye Assalamualaikumm...Rajin meng-update blog,blog pon lawaa..jgn jadi mcm akuu..hampehhh PEMALAS -.- . ok ngakuuu ^^..
 2 april 2012 - aku tawu cerita tuh and tak aku lupa cmpy skrng T_T...aku CLASH gn prince..bodoh kan aku...dea tak sala ppe,aku yg ngade minx ptos --''..mgkin skrng aku tak tawu nak anggap mcm mne,sme ade dea marahkan aku/tak..untuk itu,,aku diam jela..masing-ii tak tgor..

Owner!


Hye! I'm Zura.. 18 Years Old.. I'm Johorian.. I'm taken by Mohd Asyraf on 27/05/2012 at 3.00pm


Navigation

ShOw Off



the one i love is my Family


Time Machine



Credits Section



Skins By: NukeOktaviarini

Edited By: cik zura

Base Code: Aulia

Helped: other: